Service & Onderhoud

Elke auto heeft voor een goede en soepele werking regelmatig onderhoud nodig. In het instructieboekje of onderhoudsboekje van de auto geeft de fabrikant aan welk onderhoud er wanneer aan jouw auto moet worden uitgevoerd. Bij 20.000 km moeten bijvoorbeeld de bougies worden vervangen en bij iedere 40.000 km moet het brandstoffilter worden gecontroleerd.

Bij Eurorepar Vlissingen doen voeren wij met plezier en kunde al het onderhoud uit dat volgens de voorschriften van de fabrikant aan de auto moet worden gedaan. Bij elke onderhoudsbeurt verversen we de motorolie, vervangen we de benodigde filters en we laten het je weten wanneer er andere werkzaamheden nodig zijn. En als de auto nog onder garantie is, houd je ook bij ons natuurlijk altijd recht op die garantie omdat wij ons aan de onderhoudsrichtlijnen van de fabrikant houden.

Uiteraard beschikt Eurorepar Vlissingen over de modernste diagnoseapparatuur waarmee elk type auto kan worden gediagnosticeerd. Zo weten wij exact wat er aan de auto moet gebeuren en kunnen wij storingen identificeren en oplossen.

Bovendien kun je, wanneer je door ons een onderhoudsbeurt uit laat voeren, de Eurorepar Car Service pas aanschaffen. Met deze pas heb je onder andere recht op 24/7 pechhulp, een gratis zomer- en wintercheck van de auto en je kunt altijd gratis je banden laten controleren. Informeer naar deze pas bij een van onze medewerkers.

Onderhoud Opel Vlissingen
Scroll naar boven